Bedrijfsadvies

Structurele groei door waardecreatie

In welke fase uw bedrijf zich ook bevindt, uitdagingen zijn er altijd. Wij staan als sparringpartner naast u om financiële en organisatorische uitdagingen het hoofd te bieden, doelstellingen te behalen en uw bedrijf te laten groeien. Onze adviseurs voeren een grondige analyse uit en brengen de mogelijkheden in kaart voor rendementsverbetering, cashflow optimalisatie, financiering of nieuwe marktkansen. We houden hierbij rekening met alle belanghebbenden, zoals klanten, werknemers, financiers en eigenaren. Bij Touché begrijpen we dat dit een continu proces is en daarom kunnen wij op ieder moment instappen.

Hoe we waarde creëren?

– Rendementsverbetering >

– Cashflow optimalisatie >

– Managementinformatie en dashboarding >

– Herstructurering en bedrijfsscan >

– Sparringpartner >

 

Rendementsverbetering

Bij de analyse van uw bedrijf kijken we naar alle bedrijfsprocessen. Vervolgens brengen we in kaart hoe deze efficiënter en effectiever ingericht kunnen worden om een hogere winstgevendheid te realiseren. Denk hierbij aan het optimaliseren van operationele processen, kosten te verlagen of de kwaliteit van de omzet te verbeteren.

Cashflow optimalisatie

Naast rendement is cashflow een belangrijke financiële maatstaf voor een bedrijf. Voldoende liquiditeit is essentieel voor de financiering van de dagelijkse operatie, voor investeringen in de toekomst en het aflossen van financieringen. Een gezonde cashflow komt uw bedrijfswaardering ten goede.

Managementinformatie en dashboarding

Van overzicht naar inzicht: de achilleshiel van veel bedrijven is de beperkte beschikbaarheid van goede managementinformatie om actief te kunnen monitoren en sturen. Wij assisteren in de opzet en inrichting van management dashboards in combinatie met moderne data-analysetools, zoals PowerBI.

Herstructurering en bedrijfsscan

Als uw onderneming zich in financieel uitdagende omstandigheden bevindt, dan is herstructurering vaak noodzakelijk om toe te werken naar een financieel gezondere toekomst. Door middel van een bedrijfsscan of Independent Business Review (“IBR”) brengen wij de noodzakelijke acties in kaart en begeleiden wij u en uw bedrijf met de implementatie.

Sparringpartner

U wilt zich natuurlijk het liefst bezighouden met ondernemen, dat begrijpen wij als geen ander. Toch is het prettig om een vaste sparringpartner achter de hand te hebben. Ook als uw bedrijf niet beschikt over bijvoorbeeld een CFO of controller. Wij kunnen u bijstaan op het gebied van periodieke cijferanalyse en -bespreking, het aantrekken van financiering, het inrichten van juridische bedrijfsstructuren of ICT implementaties.

Referenties

Bekijk hier wat wij hebben gedaan voor Sempro of een van onze andere projecten.

Op zoek naar het beste advies?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Op welke wijze en wanneer kunnen wij contact met u opnemen?