Over ons

Waar we voor gaan en waar we voor staan

Er zijn van die onderwerpen waar je als ondernemer slechts eenmalig mee te maken krijgt. Dat zijn de momenten waarop wij naast je staan. Wat is de situatie? Wat heb je nodig? Zodra dat helder is, gaan wij aan de slag met alles dat we hebben. Net zo lang tot we de beste oplossing hebben gevonden.

We zijn ambitieuze vakmensen en we houden van ons werk. Het wordt nog leuker doordat we altijd aandacht houden voor de mens achter de ondernemer en de vraag áchter de vraag. Zo maken we connectie, zo raken we de essentie. Fanatiek wanneer het moet, ontspannen zodra het kan.

Wie we zijn

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een brede expertise. We werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Zo behalen we de best mogelijke resultaten voor onze klanten.

Bij Touché wordt hard gewerkt, maar we vinden het ook belangrijk om een goede balans te houden tussen werk en privé. In een informele, collegiale werkomgeving is er dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor ontspanning natuurlijk.

Wat we doen

Onze passie zit in het leveren van hoogwaardige adviesdiensten en in het creëren van waarde voor al onze klanten. Zo leveren wij creatieve maatwerkoplossingen in de wereld van corporate finance.

Op hoofdlijnen onderscheiden we de volgende diensten en ondersteuning:

  • Deskundige begeleiding en ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw bedrijf.
  • Objectieve en nauwkeurige waardebepaling van uw onderneming .
  • Bemiddeling bij geschillen en het bieden van constructieve oplossingen.
  • Ondersteuning bij de implementatie van een buy-and-buildstrategie.
  • Strategische acquisities om uw bedrijf te laten groeien.
  • Ondersteuning bij management buy-ins (MBI) en buy-outs (MBO).

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact