Het team

Gedreven professionals met 25+ jaar ervaring

Wij zijn ambitieuze vakmensen die samen al meer dan 100 trajecten succesvol hebben afgerond. We inspireren elkaar en houden van ons werk. Dankzij onze gedrevenheid stoppen we niet voordat we de beste oplossing hebben gevonden. Daarbij houden we continu aandacht voor de mens áchter de onderneming.

Bij Touché is alle ruimte voor individuele ontwikkeling. Groeien doen we samen. In al ons fanatisme houden we altijd oog voor een goede balans tussen werk en privé. Zo houden we het persoonlijk, zo houden we het leuk.

Elise Wijkamp MSc

Elise

“Het mooie aan mijn werk vind ik de mogelijkheid om ondernemers te helpen met vraagstukken die voor hen nieuw zijn, door een frisse blik en mijn ervaring en kennis in te zetten komen we samen tot de beste invulling. Voor mij persoonlijk ligt de uitdaging in het ondersteunen van een ondernemer met een passend advies wat naast een oplossing voor de onderneming ook een oplossing is die past bij de persoonlijkheid van de ondernemer. Hiervoor is de band die je opbouwt met je klant belangrijk zodat je de drijfveren van de ondernemer leert kennen en hier je advies op af kunt stemmen.”

Elise heeft ruime ervaring binnen de corporate finance als overnameadviseur. Daarnaast richt zij zich op strategische begeleiding en aandeelhoudersconflicten. Ook heeft zij een aantal jaren ervaring binnen het zakelijk financieren bij de Rabobank. Een mooie combinatie in de dagelijkse trajecten. De basis werd gelegd met een studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Masterdiploma Small Business & Entrepreneurship.

Huub Tip MSc RV

Huub

“’Tracht niet een man van succes te zijn, probeer liever een man van waarde te zijn.’ Met deze quote van Albert Einstein wil ik graag beginnen. Of het nu gaat om een verkooptraject, een aankooptraject of een strategisch vraagstuk, ik probeer altijd het verschil te maken. Door een scherpe analyse, een kritische blik maar ook een persoonlijke benadering met humor. De band die je gedurende het traject opbouwt speelt immers ook een belangrijke rol. Op deze manier probeer ik mijn expertise in te zetten. Dat succes uiteindelijk het gevolg is, is mooi meegenomen.”

Huub is een finance professional die zich vanuit een brede bedrijfseconomische achtergrond heeft gespecialiseerd door het behalen van de Master Finance & Investments (RSM). Door deze achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van overnames, waarderingen en waardecreatie weet hij ondernemers succesvol te begeleiden en adviseren. Daarnaast staat Huub ingeschreven bij het NiRV als Register Valuator (RV) na afronding van de Executive Master in M&A and Valuation.

drs. Djuri Jámbor RV

Djuri

Djuri is de afgelopen 15 jaar als partner verbonden geweest aan een organisatieadvieskantoor, waar hij de M&A praktijk vorm heeft gegeven. Daarvoor heeft hij 11 jaar gewerkt als accountant bij één van de big four kantoren en een toonaangevend accountantskantoor in de regio. Djuri is niet alleen adviseur, maar heeft ook ervaring als directielid van een groeiende onderneming die internationaal opereert en als investeerder. Met zijn jarenlange praktijkervaring en een opleidingsachtergrond als business valuator (RV) en registeraccountant (RA) heeft hij de kennis en expertise die uitermate geschikt is voor zijn huidige rol als creatieve (hands-on) dealmaker, adviseur en sparringpartner van ondernemers.

Thijmen Straatman MSc CAIA

Thijmen

“Ik ben gedreven om zowel privé als professioneel het optimale resultaat te behalen. Mijn avontuurlijke en ontdekkende instelling uit zich in mijn passie voor diverse sporten, zoals trailrunnen, gravelen, hiken en wintersporten. Bij mijn werk staat het ontzorgen van de klant hoog op mijn prioriteitenlijst en ik ben voortdurend op zoek naar creatieve en slimme oplossingen om aan de wensen van de klant te voldoen. De grote variëteit aan werkzaamheden en de unieke elementen van elke casus houden mij gemotiveerd om altijd te streven naar het beste resultaat.”

Thijmen heeft vijf jaar gewerkt als business consultant en product manager bij Reasult, een softwarebedrijf gespecialiseerd in financiële prognoses en waarderingen voor vastgoedontwikkelaars en -beleggers. Daarvoor heeft hij stage gelopen in de financiële sector bij UBS in Amsterdam. Thijmen heeft zijn masterdiploma in Finance & Investments behaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Daarnaast staat Thijmen ingeschreven als CAIA charterholder.

Suzanne Oude Voshaar Marketing & Office Manager

Suzanne

“Alles wat je aandacht geeft groeit. Ik geef mijn aandacht graag aan anderen, aan hun persoonlijke ontwikkeling, aan projecten waarin we samen toewerken naar een prachtig resultaat, want mensen zullen nooit vervelen. Mijn talent voor regelen en organiseren komt dan ook goed tot haar recht bij Touché, waar ik ervoor zorg dat Touché elke dag als een goed geoliede machine draait.”

Suzanne heeft 3,5 jaar als projectcoördinator gewerkt waarbij zij jongeren matchte en begeleiden tijdens hun stage. Vervolgens heeft zij bijna 2 jaar bij UWV gewerkt op marketing en communicatiegebied. Met een achtergrond in Bedrijfskunde is zij nu dé creatieve duizendpoot bij Touché (officieel Marketing & Office Manager).

Roland Bosman Communicatiespecialist

Roland

De drijfveer van Roland is om met communicatie écht een verschil te maken in het leven van mensen. Hoe klein soms ook. In de zorg, het onderwijs en voor zoekende MKB-ers. Met 10 jaar ervaring aan klantzijde en 15 jaar bij bureau’s gaat hij altijd voor onderbouwde realistische en creatieve oplossingen. Roland is communicatiepartner en naamgever van Touché en al sinds de oprichting nauw betrokken. Hij bewaakt de uitgangspunten voor communicatie en is eindverantwoordelijk voor onze visuele identiteit. Samen met Suzanne draagt hij zorg voor de uitvoering van plannen en realisatie van communicatiemiddelen. Ook Roland maakt het persoonlijk en is dan ook wekelijks in ons pand te vinden.

Roland is onze communicatiespecialist en eigenaar van Bedazzled Creative Agency

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact