Het team van Touché

Gedreven professionals met 25+ jaar ervaring

Wij zijn ambitieuze vakmensen die samen al meer dan 100 trajecten succesvol hebben afgerond. We inspireren elkaar en houden van ons werk. Dankzij onze gedrevenheid stoppen we niet voordat we de beste oplossing hebben gevonden. Daarbij houden we continu aandacht voor de mens áchter de onderneming.

Bij Touché is alle ruimte voor individuele ontwikkeling. Groeien doen we samen. In al ons fanatisme houden we altijd oog voor een goede balans tussen werk en privé. Zo houden we het persoonlijk, zo houden we het leuk.

Elise Wijkamp MSc

Elise

“Het mooie aan mijn werk vind ik de mogelijkheid om ondernemers te helpen met vraagstukken die voor hen nieuw zijn, door een frisse blik en mijn ervaring en kennis in te zetten komen we samen tot de beste invulling. Voor mij persoonlijk ligt de uitdaging in het ondersteunen van een ondernemer met een passend advies wat naast een oplossing voor de onderneming ook een oplossing is die past bij de persoonlijkheid van de ondernemer. Hiervoor is de band die je opbouwt met je klant belangrijk zodat je de drijfveren van de ondernemer leert kennen en hier je advies op af kunt stemmen.”

Elise heeft ruime ervaring binnen de corporate finance als overnameadviseur. Daarnaast richt zij zich op strategische begeleiding en aandeelhoudersconflicten. Ook heeft zij een aantal jaren ervaring binnen het zakelijk financieren bij de Rabobank. Een mooie combinatie in de dagelijkse trajecten. De basis werd gelegd met een studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Masterdiploma Small Business & Entrepreneurship.

drs. Bernd Jan Klein Entink RA

Bernd Jan

“Financiële en organisatorische uitdagingen aanpakken, zij aan zij met de ondernemer, dat is waar ik energie van krijg. Met focus op de rationele kant èn aandacht voor de mens erachter. De combinatie van sparringpartner zijn voor strategische vraagstukken en het hands-on oppakken van praktische zaken maakt mijn werk zo leuk. En zo voeg je waarde toe voor de klant en kunnen zij doen waar ze gelukkig van worden.”

Bernd Jan heeft inmiddels 25 jaar breed opgedane ervaring variërend van accountant bij één van de big four kantoren, organisatieadviseur, ondernemer, CFO en toezichthouder. Zijn ervaring wordt ondersteund door zijn opleiding tot bedrijfseconoom en registeraccountant. Bernd Jan is opgegroeid met IT en heeft een voorliefde voor techniek, retail en vastgoed. Financiële stromen en processen, governance vraagstukken, data en IT kennen voor Bernd Jan geen geheimen.

Huub Tip MSc RV

Huub

“’Tracht niet een man van succes te zijn, probeer liever een man van waarde te zijn.’ Met deze quote van Albert Einstein wil ik graag beginnen. Of het nu gaat om een verkooptraject, een aankooptraject of een strategisch vraagstuk, ik probeer altijd het verschil te maken. Door een scherpe analyse, een kritische blik maar ook een persoonlijke benadering met humor. De band die je gedurende het traject opbouwt speelt immers ook een belangrijke rol. Op deze manier probeer ik mijn expertise in te zetten. Dat succes uiteindelijk het gevolg is, is mooi meegenomen.”

Huub is een finance professional die zich vanuit een brede bedrijfseconomische achtergrond heeft gespecialiseerd door het behalen van de Master Finance & Investments (RSM). Door deze achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van overnames, waarderingen en waardecreatie weet hij ondernemers succesvol te begeleiden en adviseren. Daarnaast staat Huub ingeschreven bij het NiRV als Register Valuator (RV) na afronding van de Executive Master in M&A and Valuation.

drs. Djuri Jámbor RV

Djuri

Djuri is de afgelopen 15 jaar als partner verbonden geweest aan een organisatieadvieskantoor, waar hij de M&A praktijk vorm heeft gegeven. Daarvoor heeft hij 11 jaar gewerkt als accountant bij één van de big four kantoren en een toonaangevend accountantskantoor in de regio. Djuri is niet alleen adviseur, maar heeft ook ervaring als directielid van een groeiende onderneming die internationaal opereert en als investeerder. Met zijn jarenlange praktijkervaring en een opleidingsachtergrond als business valuator (RV) en registeraccountant (RA) heeft hij de kennis en expertise die uitermate geschikt is voor zijn huidige rol als creatieve (hands-on) dealmaker, adviseur en sparringpartner van ondernemers.

Thijmen Straatman MSc CAIA

Thijmen

“Ik ben gedreven om zowel privé als professioneel het optimale resultaat te behalen. Mijn avontuurlijke en ontdekkende instelling uit zich in mijn passie voor diverse sporten, zoals trailrunnen, gravelen, hiken en wintersporten. Bij mijn werk staat het ontzorgen van de klant hoog op mijn prioriteitenlijst en ik ben voortdurend op zoek naar creatieve en slimme oplossingen om aan de wensen van de klant te voldoen. De grote variëteit aan werkzaamheden en de unieke elementen van elke casus houden mij gemotiveerd om altijd te streven naar het beste resultaat.”

Thijmen heeft vijf jaar gewerkt als business consultant en product manager bij Reasult, een softwarebedrijf gespecialiseerd in financiële prognoses en waarderingen voor vastgoedontwikkelaars en -beleggers. Daarvoor heeft hij stage gelopen in de financiële sector bij UBS in Amsterdam. Thijmen heeft zijn masterdiploma in Finance & Investments behaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Daarnaast staat Thijmen ingeschreven als CAIA charterholder.

Jelmer Baerends MSc

Jelmer

“Als het aankomt op het vormgeven van organisaties en het ontwikkelen van strategieën, voel ik mijn passie tot leven komen. Zelf ben ik afgestudeerd in Organisational Design & Development aan de Radboud Universiteit. Mijn professionele interesse ligt diep geworteld in het begrijpen en begeleiden van de strategische ontwikkeling van bedrijven. Wat mij drijft, is het vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden en daarop doelgerichte oplossingen te formuleren.”

Jelmer heeft binnen Touché een focus op strategie en organisatieontwikkeling, en is ervan overtuigd dat hij waarde kan toevoegen aan elke uitdaging die zich voordoet. Zijn studie achtergrond en ervaring bij Monitor Deloitte vormen een solide basis voor dit werk. Deze mix van vaardigheden stelt hem in staat om zowel op conceptueel niveau te denken als praktische uitvoering te bieden. Zijn doel is om samen met klanten te werken aan duurzame oplossingen die niet alleen hun bedrijven laten groeien, maar ook hun persoonlijke visies verwezenlijken.

Roland Bosman Communicatiespecialist

Roland

De drijfveer van Roland is om met communicatie écht een verschil te maken in het leven van mensen. Hoe klein soms ook. In de zorg, het onderwijs en voor zoekende MKB-ers. Met 10 jaar ervaring aan klantzijde en 15 jaar bij bureau’s gaat hij altijd voor onderbouwde realistische en creatieve oplossingen. Roland is communicatiepartner en naamgever van Touché en al sinds de oprichting nauw betrokken. Hij bewaakt de uitgangspunten voor communicatie en is eindverantwoordelijk voor onze visuele identiteit. Waar nodig ondersteunt hij bij de uitvoering van plannen en realisatie van communicatiemiddelen. Ook Roland maakt het persoonlijk en is dan ook wekelijks in ons pand te vinden.

Roland is onze communicatiespecialist en eigenaar van Bedazzled Creative Agency.

Julia Hoekstra - Office Manager

Julia

“Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Met mijn passie voor taal, cultuur, bouwen van netwerken, marketing en een flinke portie nieuwsgierigheid, ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen; zo is het nooit saai. Mijn beste beentje voor zetten en streven naar perfectie. Dat is wat ik doe in mijn privéleven en zeker in mijn werk.”

Na een talenstudie heeft Julia ervaring opgedaan in communicatie, relatiebeheer, data- en projectmanagement en accountmanagement. Met haar verhuizing naar Nederland heeft ze haar aanpassingsvermogen stevig op de proef gesteld. Na 2 jaar immigratie en fulltime moederschap pakt ze met veel enthousiasme haar carrière en ambities weer op. “Ik  richt me met veel plezier op het optimaliseren van dagelijkse operationele procedures, het meedenken in de marketing en het creëren van een prettige werksfeer binnen ons kantoor”.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact