Werken bij Touché

Over werken bij Touché

Iedere medewerker krijgt bij ons de kans om te groeien en zich verder te ontwikkelen. In een inspirerende omgeving kun je je vaardigheden verbreden en je expertise verder uitdiepen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd en je wordt ondersteund bij het behalen van je professionele doelen. Hiervoor bieden we trainingen en diverse mogelijkheden om nog meer uit jezelf te halen. Zo kun je jouw carrière blijven ontwikkelen.

Bij Touché wordt hard gewerkt, maar we vinden het ook belangrijk om een goede balans te houden tussen werk en privé. In een informele, collegiale werkomgeving is er dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor ontspanning natuurlijk.

Je krijgt bij ons competitieve arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en vaardigheden. Tevens bieden we de flexibiliteit om je werk af te stemmen op je persoonlijke behoeften.

Zo houden we het niveau hoog, zo houden we het leuk.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Touché of wil je meer informatie over carrièremogelijkheden binnen Touché? Neem een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

mobile image
mobile image

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact