Bedrijfsovername en -overdracht

Deskundig, betrokken en persoonlijk

Het overnemen of overdragen van een bedrijf is iets wat de meeste ondernemers niet vaak doen. Het is een complex en vaak ook intensief proces. Dit vereist naast deskundige begeleiding ook een dosis mensenkennis. Onze adviseurs helpen u bij iedere stap met veel expertise en houden aandacht voor u als  ondernemer achter de onderneming. Zo zorgen we samen voor een succesvolle overname of overdracht van uw bedrijf. Zo maken wij het écht persoonlijk.

Onze aanpak is gebaseerd op transparantie, objectiviteit en diepgaande expertise. Iedere transactie is uniek en we passen onze aanpak uiteraard aan op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het proces. We behalen de beste resultaten en besparen u tijd en energie.

 

Zorgvuldigheid bij bedrijfsovername

Bij een beoogde bedrijfsovername zoekt u naar een waardevolle investering die uw bedrijf versterkt en groeikansen creëert. Dat vraagt om een zorgvuldige aanpak en daarom ondersteunen wij u al vanaf het begin. Dat doen we met het vaststellen van uw zoekprofiel en met het identificeren en evalueren van potentiële kandidaten. Vervolgens voeren we grondige bedrijfsanalyses uit, beoordelen de financiële gezondheid en prestaties van de doelonderneming en helpen u bij de onderhandeling. Zo beschikt u over alle relevante informatie en inzichten om een weloverwogen beslissing te maken.

Een gerust gevoel bij bedrijfsoverdracht

Ook bij de overdracht of verkoop van uw bedrijf begeleiden we u bij het volledige verkoopproces. Vanaf het identificeren van potentiële kopers tot het onderhandelen over de beste prijs én voorwaarden. Door onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht, zijn we in staat om samen met u de beste strategie te ontwikkelen. We kijken daarbij naar het maximaliseren van uw bedrijfswaarde, maar ook naar uw wensen en eisen ten aanzien van de kopende partij. Met onze uitgebreide kennis van de markt en ons netwerk van potentiële kopers, zorgen we voor een succesvolle en rendabele bedrijfsoverdracht. En een gerust gevoel.

Referenties

Bekijk en lees hier de ervaringen van Kroeze Interieur en Vehgro of bekijk een van onze andere projecten.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact