Verkoopbegeleiding van Pro Water aan IMD

Pro Water fungeert als de exclusieve distributeur van verschillende vooraanstaande merken op het gebied van watermetingen en aanverwante producten zoals reagentia en elektroden. Hierdoor is Pro Water in staat om vrijwel elke denkbare parameter in water nauwkeurig te meten. In het vierde kwartaal van 2022 zijn Eddy en Andre, gezien hun leeftijd, begonnen met het traject van bedrijfsoverdracht. Na een grondige voorbereiding en intensieve communicatie hebben we in maart 2023 het overdrachtsproces gestart. Uiteindelijk is IMD geselecteerd als de strategische koper. IMD is al geruime tijd een gewaardeerde klant van Pro Water en maakt in haar bedrijfsprocessen gebruik van de producten van Pro Water voor diverse toepassingen, waaronder watermetingen.

Beide bedrijven gaan als partners verder onder de paraplu van de Onyma Group (www.onyma.nl) met als doel om slimmer en sneller te kunnen innoveren en te groeien.

 

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact