Smidts Autogroep neemt Ford-dealerschap Wensink over

Elise Wijkamp heeft Boerhof Smidts begeleid bij de aankoop van Ford – Wensink vestigingen in Veendam en Winschoten. Boerhof Smidts is Ford-dealer en heeft vestigingen in Groningen, Roden, Tolbert en Sappemeer.

 

Toekomstbestendige organisatie

Per 1 januari 2022 neemt Ford Boerhof Smidts de Ford-dealeractiviteiten over van Wensink in de regio Groningen. De huidige vestigingen van Wensink in de plaatsen Winschoten en Veendam zullen hun deuren sluiten en klanten zijn van harte welkom in de vestiging Sappemeer waar momenteel een uitbreiding plaatsvindt. Beide partijen zijn blij met deze stap waarmee zij een toekomstbestendige organisatie neerzetten. Met deze transactie zal Boerhof Smidts zich op de gehele regio Groningen en Drenthe gaan richten.

Menno: Het was voor ons de eerste overname waarbij Touché betrokken is geweest. Ik ben zeer tevreden over de gehele begeleiding van Elise Wijkamp. Kort gezegd: kundig, snel, adequaat en betrouwbaar. Indien zich in de toekomst een nieuw overnametraject voordoet zal ik zeker weer gebruik maken van de kennis van Touché

 

Elise: “In de afgelopen periode heb ik twee transacties gedaan in het kader van de herverdeling van Ford Rayon Noord Nederland, waarbij ik partijen (Sutherland en  Smidts) heb bijgestaan in de onderhandelingen met Wensink. Twee verschillende deals met een andere aard, regio en doelstelling. Met mijn advies en begeleiding heb ik een bijdrage kunnen leveren aan twee toekomstbestendige bedrijven, een mooi eindresultaat.”

 

Namens Touché van harte gefeliciteerd met deze mooie transactie!