Succesvolle samenwerking team Touché en Humeca B.V.

Touché heeft met trots samengewerkt met Humeca BV, een unieke ontwikkel- en handelsonderneming die zich toelegt op de preventie en behandeling van brandwonden. In nauwe samenwerking met Wim Buursen en wijlen Theo Klijn hebben de deskundige teamleden van Touché hen intensief begeleid om de onderneming volledig verkoopklaar te maken. Het resultaat was de succesvolle overdracht van Humeca BV aan Investeringsmaatschappij Holland Capital en MBI kandidaat Arnoud van Velzen.

Na deze overdracht heeft Touché een waardevolle relatie opgebouwd met Arnoud van Velzen als sparringpartner. Inmiddels is Humeca opnieuw overgedragen, ook in deze tweede transactie van Humeca heeft het team van Touché een actieve adviserende rol gespeeld. De toekomst blijft spannend, en Touché kijkt ernaar uit om samen met Arnoud en Humeca BV verdere successen te behalen.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact