Ontvlechting joint venture

Touché heeft als adviseur opgetreden bij de succesvolle ontvlechting van een joint venture. Onze rol was het begeleiden van de aandeelhouders tijdens het proces. Een van de belangrijke taken was het waarderen van het aandelenpakket van aandeelhouder A, waarbij we rekening hielden met verschillende factoren, zoals de financiële prestaties en toekomstperspectieven van het bedrijf.

Daarnaast hebben we intensief onderhandeld met alle betrokken partijen om tot een eerlijke en evenwichtige overeenkomst te komen. Het voorbereiden van de juridische vastlegging van de ontvlechting was eveneens een essentieel onderdeel van ons werk. We zorgden ervoor dat alle relevante juridische aspecten werden behandeld en dat de belangen van alle partijen werden beschermd.

Om een objectieve beoordeling van de balansposities te waarborgen, hebben we ook de coördinatie van een onafhankelijk onderzoek door een derde partij op ons genomen. Dit onderzoek bood transparantie en vertrouwen aan alle betrokkenen.

Dankzij onze expertise, ervaring en betrokkenheid hebben we een complex proces van ontvlechting van de joint venture succesvol afgerond. We hebben gezorgd voor een gestructureerde aanpak, waarbij we de belangen van alle partijen hebben behartigd en tot een bevredigende oplossing zijn gekomen.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact