Maas Autogroep koopt dealeractiviteiten Van Beynum

Touché, de adviseur van Ronald Maas, speelde een essentiële rol in het faciliteren van de overname van de dealeractiviteiten van VAG-dealer Van Beynum Autogroep door Maas Autogroep in het voorjaar van 2019. Tegelijkertijd werd een strategische zet gedaan toen Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) de leasemaatschappijen van zowel Maas als Van Beynum verwierf, wat resulteerde in de overname van ongeveer 3.000 contracten.

Touché trad op als een waardevolle partner tijdens deze transactie en de daaropvolgende integratie. Met hun uitgebreide expertise en ervaring in het begeleiden van complexe bedrijfsovernames, zorgde Touché ervoor dat de belangen van Ronald Maas en de Maas Autogroep op een professionele en succesvolle manier werden vertegenwoordigd. Hun grondige kennis van de automotive sector en hun strategische benadering maakten het mogelijk om een soepele transitie te garanderen en maximale waarde te realiseren uit deze transactie.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact