Kroeze interieurbouw overgedragen aan MO Group

Touché begeleidt aandeelhouder Paul Kroeze bij de verkoop van zijn onderneming, Kroeze Interieurbouw, een hoogwaardige interieurbouwer die actief is in diverse sectoren, waaronder hospitality. Met de eigenaar die richting de pensioenleeftijd gaat, is het tijd om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen.

De opdracht omvat de verkoop van 100% van de aandelen. Hiervoor is na een zorgvuldige zoektocht aansluiting gezocht bij MO Group, een strategische partner die de groei en continuïteit van Kroeze Interieurbouw kan waarborgen. Touché fungeert als de vertrouwde adviseur en gids voor Paul Kroeze gedurende het gehele verkoopproces.

Hoewel Paul Kroeze de aandelen verkoopt, blijft hij de komende jaren nog actief binnen de onderneming. Zijn expertise en ervaring zijn van onschatbare waarde voor een soepele overgang en het behoud van de kernwaarden en bedrijfscultuur van Kroeze Interieurbouw. Touché zal Paul Kroeze ondersteunen bij het definiëren van zijn rol en bij het vinden van nieuwe manieren om zijn kennis en vaardigheden toe te passen binnen de organisatie.

Met de professionele begeleiding van Touché en de betrokkenheid van Paul Kroeze, streeft dit project ernaar om een succesvolle verkooptransactie tot stand te brengen en een solide basis te leggen voor de toekomstige groei en ontwikkeling van Kroeze Interieurbouw onder het bewind van MO Group.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact