Vestigingen Kinderopvang Koningskinderen overgedragen aan CompaNanny

Met trots delen we dit succesvolle project: de verkoop van Koningskinderen Kinderopvang, bestaande uit vier vestigingen in de regio Arnhem, aan CompaNanny. Koningskinderen had al enige gesprekken gehad met potentiële kopers toen zij besloot ons in te schakelen om de onderhandeling te voeren, samen de geschikte kandidaat te kiezen en de transactie met de juiste voorwaarden af te ronden.

Ons doel was om een waardige opvolger te vinden die de organisatie van Koningskinderen zou voortzetten en de onderneming verder zou uitbouwen. Na zorgvuldige onderhandelingen en met oog voor de belangen van beide partijen, zijn we erin geslaagd om, samen met de oprichters van Koningskinderen, CompaNanny als de perfecte koper te identificeren en de deal te sluiten.

Bij Touché geloven we in het creëren van win-win situaties voor onze cliënten en zijn we toegewijd aan het behalen van optimale resultaten. Als u op zoek bent naar professioneel advies en ondersteuning bij uw verkooptraject, kunt u rekenen op ons expertise en toewijding. Wij zijn er om uw zakelijke ambities te verwezenlijken.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact