Ford Sutherland neemt locatie en activiteiten over van autobedrijf J. van den Akker in Leeuwarden

mobile image

Ford Sutherland neemt locatie en activiteiten over van autobedrijf J. van den Akker in Leeuwarden
Met ingang van 1 juni 2024 neemt Ford Sutherland de locatie en activiteiten over van autobedrijf J. van den Akker in Leeuwarden. Het Mazda-dealerschap van Van den Akker wordt beëindigd, omdat Mazda ervoor heeft gekozen niet meer actief te zijn vanuit Leeuwarden. De activiteiten in service en onderhoud worden universeel overgedragen aan Sutherland, evenals de occasionverkoop. Daarnaast zal Sutherland haar Ford-dealeractiviteiten vanuit haar huidige vestiging in Leeuwarden verplaatsen naar de locatie van Van den Akker. Zo kan op één locatie weer een compleet aanbod van diensten worden aangeboden.

Dé nieuwe toekomstbestendige locatie voor Ford Sutherland
Met deze overname zet Ford Sutherland een belangrijke stap naar een toekomstbestendige locatie. De nieuwe vestiging biedt uitgebreide mogelijkheden voor service, onderhoud en occasionverkoop. Van den Akker heeft met Sutherland een betrouwbare overnamekandidaat gevonden om haar lokale klanten aan over te dragen, waardoor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijven.

 

Joop van den Akker:

Mede dankzij de professionele bijdrage en inzet van Elise Wijkamp van Touché is deze overname zeer goed en soepel verlopen”

Een succesvolle samenwerking
Het doel was helder: een naadloze overgang en een versterking van de locatie Leeuwarden van Sutherland. De contouren hebben we samen met de verkoper ingetekend. We zijn er trots op dat we Ford Sutherland mochten begeleiden bij dit overnametraject. We bedanken Danny Sutherland voor het in ons gestelde vertrouwen en we feliciteren beide partijen met deze mooie transactie.

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact