Ford dealer Sutherland neemt vestigingen Leeuwarden en Sneek van Ford Wensink over

Met ingang van 1 januari 2022 neemt Ford Sutherland de dealeractiviteiten van Wensink Ford over in de plaatsen Leeuwarden en Sneek. Ford Sutherland is met haar vestigingen in Heerenveen, Drachten, Joure, Wolvega en Gorredijk reeds een bekende speler in de provincie Friesland.

Dé Ford-dealer in Friesland

Met deze overname wordt Ford Sutherland dé dealermaatschappij voor Ford in de provincie Friesland. Sutherland krijgt vanuit de importeur alle vertrouwen om het dealerschap in Friesland voort te zetten en verder uit te bouwen. In Leeuwarden zal Sutherland een nieuwe locatie betrekken. In Sneek blijven zij werkzaam vanaf dezelfde locatie.

Wij zijn trots dat we Danny Sutherland mochten begeleiden in dit overnametraject. Het doel was helder, maar de contouren hebben we samen ingetekend. Danny Sutherland:

De goede samenwerking met Touché is vanaf het begin tot stand gekomen. Met name de prettige contacten met Elise Wijkamp en Djuri Jambor en de professionele begeleiding hebben wij erg op prijs gesteld.

Wij feliciteren beide partijen met deze mooie transactie en bedanken Danny Sutherland voor het in ons gestelde vertrouwen.

 

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact