Een nieuwe fase voor Vehgro na verhuizing naar Oldenzaal

mobile image

Vehgro is verhuisd naar Oldenzaal. Een nieuwe fase is aangebroken.

Ruim een jaar geleden heeft Touché het verkooptraject van biologische groothandel Vehgro succesvol afgerond. We hebben destijds een oplossing weten te realiseren waarbij oprichter Michel Groothuis betrokken kon blijven. Ook wij zijn betrokken gebleven bij Vehgro. Op verzoek van het nieuwe management, bestaande uit Bas Kamp en Sven van Laar, heeft Touché geadviseerd en begeleid bij het realiseren van waardecreatie en voorgenomen stappen uit het businessplan.

De afgelopen periode hebben we Bas en Sven begeleid met de uitkoop van het resterende belang in Vehgro van Michel Groothuis. Mede dankzij de uitstekende samenwerking met Mike Beisser en Mick van Diermen van Rabobank, hebben we financiering kunnen aantrekken voor zowel de uitkoop als voor investeringen in het prachtige nieuwe pand.

Met het vertrek van Michel en de verhuizing van Hengelo naar Oldenzaal, breekt nu dan echt een nieuwe fase aan voor Vehgro. We danken Bas en Sven voor het vertrouwen en wensen Vehgro veel succes met de verdere groei op de nieuwe locatie. En uiteraard wensen we Michel veel geluk met zijn “ruimte om in vrijheid verder te pionieren”.

mobile image
mobile image

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact