Nieuwe website van Touché live!

Nadat we onze nieuwe website geruisloos live hebben gezet, is het nu tijd voor de lancering! De afgelopen periode hebben we de website verder geoptimaliseerd tot een gebruiksvriendelijke bron van informatie. Nu kunt u ons nog beter leren kennen.

Op de website besteden we uitgebreid aandacht aan onze diensten, de vele referentieprojecten en de ervaringen van klanten. Ook kunt u gebruik maken van onze kennisbank. Hier kunt u in alle rust de betekenis achterhalen van specifieke of complexe termen uit de wereld van corporate finance.

Op de over ons pagina ontdekt u waar we met Touché voor staan en waar we voor gaan. Met een beknopt profiel stellen we bovendien alle professionals van Touché aan u voor. Zo leert u alle expertises en persoonlijke drijfveren van het team kennen.

Werken bij Touché? Daarvoor bekijkt u de speciale werkenbij pagina met actuele vacatures. Als u denkt dat uw vaardigheden en ervaring passen bij onze organisatie, aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen. Indien uw profiel aansluit bij onze behoeften, dan nemen we contact op voor een kennismaking.

Ondanks dat we trots zijn op ons online visitekaartje, zijn we nog lang niet klaar. De komende tijd voegen we steeds nieuwe referenties en klantervaringen toe. Ook de kennisbank blijven we actualiseren en uitbreiden. Blijf dus op de hoogte via onze kwartaalnieuwsbrief of volg ons op LinkedIn. 

Mist u iets op onze website? Laat het ons weten via het contactformulier.

mobile image

Neem contact met ons op

Een vraagstuk bespreken of gewoon van gedachten wisselen over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie.
Contact